Menu

Top 5 workout scènes

De filmindustrie heeft een enorm scala aan vette workout scènes om je motivatie een boost te geven. Wij hebben hier de vijf beste workout scènes voor je samengesteld.

1. Creed 2

In Creed II, is Adonis Creed inmiddels kampioen zwaargewicht geworden, maar zijn volgende tegenstander Viktor Drago, de zoon van Ivan Drago. Deze strijd ziet Creed als zijn grootste uitdaging ooit, die hij absoluut wil winnen.

2. Rocky

Deze legendarische boksfilm kan en mag in dit lijstje absoluut niet ontbreken. In Rocky gaat Rocky Balboa als (nog) onbekende bokser de strijd aan tegen kampioen Apollo Creed. Ondanks zijn kleine kansen voor de zege, wil hij er helemaal voor gaan.

3. Southpaw

Groot bokskampioen Billy Hope heeft alles wat zijn hartje begeert: een glansrijke carrière, een prachtig huis en een gelukkige familie. Hij belooft zijn vrouw Maureen echter te stoppen met boksen om meer tijd door te brengen met hun dochter Leila. Juist dan slaat het noodlot toe en verliest Billy alles wat hem lief is. Alle hoop lijkt verloren, tot Billy in contact komt met oud-bokser Tick. Langzaam begint de sportkampioen de weg terug naar de ring te vinden wat tegelijkertijd een kans is op een nieuw bestaan voor hem en zijn dochter.

4. Rocky IV

Te midden in de koude sneeuw van de Sovjet-unie, bereid Rocky Balboa zich voor op een gevecht tegen Ivan Drago om wraak te nemen. Met beperkte middelen tegenover geavanceerde materialen, traint Rocky zich als nooit te voren.

5. Karate kid (1984)

En natuurlijk zijn er de heer Miyagi (Pat Morita) en Daniel (Ralph Macchio) en een van de meest geciteerde, meest erkende trainingsmontages ooit. Als de gepeste Daniel eindelijk genoeg heeft, leert Miyagi hem de kunst van het karate, maar hij hoopt hem te leren dat vechten niet het antwoord is, tot Daniel’s verwarring. De wijze meester en zijn jonge protégé staan aanvankelijk niet met elkaar in contact, maar als ze dat doen, is Daniel een karatemeester geworden.

Hou je ook van vechtsportfilms, dan is Evolution Sports gegarandeert iets voor jou! Schrijf je daarom nu in voor een gratis proefles!

Deel deze pagina