Menu

Over ons

Our Evolution

Heden
Stichting Evolution Sports wordt bestuurd door Steve Andrea (oprichter en hoofd instructeur) en Vivian van Malsen (administratieve duizendpoot en assistent instructeur). Vanaf de oprichting zijn zij de drijvende kracht achter de club en zorgen ervoor dat iedereen een goede vechtsport opleiding of sportervaring geniet en het natuurlijk ook zo veel mogelijk naar de zin heeft. Twee zaken waar zij beiden veel waarde aan hechten en zich hier met veel passie en doorzettingsvermogen voor inzetten. Werken aan gezondheid, assertiviteit en weerbaarheid komt volgens hun zienswijze het beste tot zijn recht in een veilige omgeving waar men zichzelf en de ander respecteert.

Hun hartelijke en eerlijke manier van omgang met mensen is vaak het eerste dat opvalt. Kinderen worden altijd tijdens hun eerste kennismakingsles(sen) bijgestaan en op een prettige manier geïntroduceerd in de groep. Hierdoor voelen ze zich beschermd en welkom. Volwassenen geven meer dan eens te kennen dat instromen inderdaad laagdrempelig is omdat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan deelnemen aan de training en daardoor een realistisch startpunt ervaart voor verdere ontwikkeling in de sport van keuze. Deze open manier van omgang kenmerkt de sfeer binnen de club en wordt ook door alle trainers en assistenten uitgedragen.

De club is gevestigd in Amsterdam en is al sinds 1998 een vertrouwde thuishaven voor kinderen, tieners en volwassenen die op een effectieve manier met sport willen bezig zijn. In 2014 heeft zij een naamswijziging ondergaan. Door en met deze naamswijziging wordt aangegeven dat niets voor altijd hetzelfde blijft en dat iedereen en alles aan verandering onderhevig is. Dat geldt niet alleen voor onze club, onze trainers, onze leden, maar ook voor iedereen en alles om ons heen. My Evolution, Your Evolution, Our Evolution…, wij gaan voor een positieve ontwikkeling van mens en samenleving en werken graag met iedereen die daar ook zo over denkt.

Verleden
Opgericht in januari 1998 heeft de club door de jaren heen op veel gebieden een goede ontwikkeling doorgemaakt. In eerste instantie zijn de oprichters begonnen met het aanbieden van Taekwon-Do training voor de jeugd en later ook voor volwassenen. Onder de verdere leiding van huidig hoofd instructeur Steve Andrea heeft het aanbod in de volgende jaren gevarieerd van Aikido, Korean en European Kickboxing, Tact Defense, Mixed Martial Arts, Karatedo, Urban Self Defense, tot aan Looptraining, Conditietraining, Sportief Afvallen, Urban Bootcamp, Get Fit! en Zumba Fitness.

Met deze diversiteit aan sporten heeft de club aan veel kinderen en volwassenen een plek geboden waar zij zich fysiek, technisch en mentaal konden ontwikkelen en tevens nieuwe vriendschappen konden sluiten. Het komt daarom nog steeds voor dat oud-leden vanwege prettige herinneringen zichzelf of hun kinderen opnieuw inschrijven of bij tijd en wijle langskomen om even gedag te zeggen.

Deel deze pagina