Menu

Fight Fusion

De rode draad in al onze trainingen

Onze lessen in zelfverdediging zijn altijd gefocust op de onderdelen Fitness, Weerbaarheid en Mentale Kracht. Al onze deelnemers halen hier veel voldoening uit en merken al na een paar lessen het verschil. Door de open, maar respectvolle manier van omgang, hangt er plezierige en ongedwongen sfeer tijdens de trainingen.

Dino Defense

Ons Dino Defense programma is ontstaan uit de jarenlange ervaring van onze hoofd instructeur Steve Andrea, welke hij heeft opgedaan tijdens het lesgeven aan kinderen. Hierbij heeft hij niet alleen bij de clublessen, maar zeker ook bij de vele lessen en workshop op basisscholen, precies kunnen vaststellen waar kinderen baat bij hebben en wat zij het leukste vinden aan vechtsporten. Met plezier leren is de beste methode om vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen waar zij de rest van hun leven op kunnen terugvallen.

Dino Defense vormt dan ook onze basistraining voor kinderen in de leeftijd van 4-9 jaar en die aansluitend verder kunnen ontwikkelen binnen ons Fight Fusion programma. Tijdens de trainingen wordt er breed aandacht besteed aan de ontwikkeling van fysieke-, mentale-, en levensvaardigheden en leren wij de kinderen op een effectieve manier om te gaan met intimiderend gedrag en gevaarlijke situaties.

Fight Fusion

Fight Fusion is een vechtsport programma bedacht en opgezet door onze hoofd instructeur Steve Andrea. Tijdens deze allround trainingen doceren wij op een toegankelijke manier technieken uit verschillende vechtsporten en maken zo een sportieve reis langs de vele facetten die de vechtsport zo interessant en leuk maakt.

Fight Fusion kan beoefend worden:

  • door jong en ouder (M/V)
  • als je een brede interesse hebt voor vechtsporten
  • als activiteit om fysiek en mentaal sterker te worden
  • om praktische zelfverdedigingstechnieken te leren

Lesdagen, -tijden en -groepen

Sportlocatie: Gymzaal MKC, Amsterdam Zeeburgereiland

Maandag of Woensdag17:00 uur – 18:00 uurDino Defense (7-9 jaar)
Maandag én Woensdag18:00 uur – 19:00 uurFight Fusion (10-13 jaar)

Instromen kan altijd, dus meld je vandaag nog aan!

Deel deze pagina