Menu

Summer Challenge 23 Juni 2021

Deze week hadden we de eerste editie van onze Summer Challenge! Tijdens deze speciale les konden kinderen uit de buurt op een leuke manier hun kwaliteiten als aankomend Karateka ontdekken en laten zien.

Lenigheid, kracht, concentratie, coördinatie en uithoudingsvermogen werden getest met allerlei interactieve Karate challenges, van obstakel parkoers tot memory games.

Binnen onze club vinden we het belangrijk om elkaar te helpen en zo het beste uit de sport te halen. Vandaar dat we deze dag ook weer samen voor de kinderen tot een super leuk feestje hebben gemaakt.

Kijk eens wat een bikkels!

De challenges waren uitdagend en soms best vermoeiend, maar de kids trokken zich daar niets van aan en gingen vol gas door de challenges heen. Iedereen heeft echt duidelijk laten zien dat ze de kwaliteiten en het karakter van echte Karateka’s hebben!

Een wel verdiende pauze na al dat zweten!

Het was een enorm leuke dag en een uitstekend succes voor de eerste editie van onze Summer Challenge! De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad en wij ook!

Kon je er deze keer niet bij zijn, maar lijkt het je wel leuk om een keer mee toe doen? Goed nieuws, want bij een eerste editie hoort natuurlijk een vervolg! In de maanden Juli en Augustus zijn we van plan om deze leuke activiteit nogmaals te herhalen.

Wil je op de hoogte gehouden worden, meld je dan hier aan voor onze volgende Summer Challenge. Hou ook onze evenementenpagina goed in de gaten voor meer nieuwe evenementen!

Mooie groepsfoto van alle challenge winnaars!
Deel deze pagina