Menu

Nieuwsbrief mei 2021

Moederdag

Tussen de buien door was het vandaag toch een hele mooie en warme dag. We gaan er dan ook vanuit dat alle moeders in de tuin (of het balkon) flink in het zonnetje zijn gezet! 😉

Trainingen starten weer

Vanaf morgen (maandag 10 mei) gaan al onze trainingen weer van start. Er zijn echter scholen die een andere mei-vakantie planning hanteren. We vragen daarom iedereen om zo snel mogelijk te laten weten als je de aankomende week niet bij de trainingen aanwezig kan zijn.

Outdoor – Indoor Training

Zoals bekend vinden de laatste tijd vrijwel al onze trainingen buiten plaats. Nu de temperatuur (eindelijk) ook wat hoger uitvalt, gaan we hier natuurlijk gewoon mee door.

Toch zijn er vandaag geluiden vanuit de overheid dat er vanaf 18 mei misschien wel weer binnen gesport mag worden. Hopelijk geldt dat ook voor sportverenigingen, want dat heeft toch ook wel onze voorkeur. Nog maar even de persconferentie van a.s. dinsdag afwachten.

Aan- en Afmelden

Zoals gezegd vinden vrijwel al onze trainingen buiten plaats. De afspraak geldt echter nog steeds dat er via onze WhatsApp groepen melding wordt gemaakt indien we door de regen toch online les moeten geven.

Aangezien er voor de buiten- en online trainingen meestal wel een goede opkomst is, volstaat het vanaf maandag 10 mei weer om alléén te melden wanneer er niet aan de training zal worden deelgenomen.

Zomerexamens

Voor onze traditionele vechtsporten Karate en Taekwon-Do staan de laatste twee maanden in het teken van de examenvoorbereidingen.

Eind juni krijgt iedereen weer de gelegenheid om zijn vorderingen te demonstreren en bij goed gevolg weer een stapje dichterbij de Zwarte Band te komen. Wij wensen alle deelnemers alvast heel veel succes!

Nieuwe Leden

Tot slot zal het niemand verbazen dat ook onze vereniging leden heeft verloren n.a.v. de corona crisis. Vooruit bordurend op het effect van de vaccinatiegolf, is de tijd voor heropbouw van ons ledenbestand aangebroken.

En natuurlijk kunnen wij alle hulp daarbij gebruiken! Dus ken jij iemand die misschien iets teveel corona kilo’s heeft opgelopen en/of vechtsport wel interessant vindt? Deel de volgende link dan binnen jouw vriendenkring en/of ander netwerk:

www.evolutionsports.nl/proefles

Deze link kan je natuurlijk ook doorgeven aan bevriende ouders, als jij het andere kinderen ook gunt om elke les bij ons met veel plezier aan hun zelfvertrouwen en weerbaarheid te werken!

Alvast heel erg bedankt voor jouw ondersteuning!

Deel deze pagina