Menu

Nieuwjaarswens 2024

. Een Gelukkig Nieuwjaar!

Het lijkt wel alsof de jaren steeds sneller voorbij gaan hè. Zo voelt het in ieder geval wel, zeker naar mate je wat ouder wordt (haha).

Opmerkelijk is ook dat we met z’n allen rondom elke jaarwisseling sterk de neiging hebben om de afgelopen 12 maanden te willen beschouwen. En dat terwijl we feitelijk elke dag een nieuwe jaarwisseling meemaken. Het is dus maar hoe je dat beschouwt 😊

Zo zijn we soms van mening dat we bij bepaalde overwinningen toch wel wat geluk hebben gehad. Maar ervaren we ook dat sommige acties (of de perceptie van non-acties) nog steeds dagelijkse obstakels blijven vormen die veel tijd- en energierovende aandacht vragen.

En met name dit laatste kan ertoe leiden dat alle goede wil cq. goede voornemens, na verloop van tijd weer ondersneeuwt of aan kracht verliest.

Een bekend gezegde is echter ook dat we moeten leren van het verleden, zodat we het in de toekomst beter kunnen doen.

De opdracht die daarbij hoort is te beseffen dat we vandaag al alles in handen hebben om te creëren, of verandering in gang te zetten.

Het is daarvoor dan ook een goed idee om met jezelf af te spreken een wat meer sturende rol aan te nemen.

Want hoe je vanaf nù omgaat met jouw verlangens, ideeën, geliefden, relaties en andere interacties, zal vrijwel zeker van invloed zijn op jouw geluksgevoel van morgen.

Elke stap die wordt gezet – hoe klein die ook mag zijn en waarover die ook gaat – zal je verder brengen dan waar je was en meer inzicht geven in waar jij echt naar toe wilt.

Dus is mijn wens voor jou; volg je hart en gebruik je verstand, ervaar je twijfels en luister naar je intuïtie, maar bovenal vertrouw op het positieve in jezelf en wees ervan doordrongen dat elke dag nieuwe kansen met zich meebrengt.

Een Gelukkig Nieuwe Dag! 😉

PS. Be kind to yourself and others and happiness will surround you 🙏🏾

Deel deze pagina