Menu

Het nieuwe seizoen is weer in volle gang!

>> Geplaatst door Pim | Karate >>

De zomervakantie is alweer voorbij en dat betekend natuurlijk dat ons nieuwe seizoen Karate lessen op de locatie Kortvoort deze week ook weer van start zijn gegaan! Op de maandag en woensdagen stroomt de zaal weer vol jonge Karate kids.
Uitgerust en met nieuwe energie zijn de kinderen weer druk op hun pad om een uitstekende Karateka te worden.

Aandachtend wachten op de uitleg van het spel! Wat zal het deze keer zijn?
Aandachtend wachten op de uitleg van het spel! Wat zal het deze keer zijn?

Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook nieuwe oefeningen om te leren en uitdagingen om te doorstaan. De kinderen worden getraind op hun kracht, discipline, uithoudingsvermogen en kennis, waarmee ze hun karakter verder ontwikkelen ook buiten Karate om. Ze vinden het zelf ook super leuk om weer aan de slag te gaan! We zijn ook enorm blij om onze nieuwe leden te verwelkomen bij onze verschillende groepen. Of je nou van jongs af aan begint, of al wat ouder bent, Karate is een uitstekende keuze om lekker sportief bezig te zijn en jezelf te ontwikkelen.

Samenwerking staat centraal bij onze lessen!
Samenwerking staat centraal bij onze lessen!

Dit jaar staat bom vol nieuwe activiteiten die we gedurende het seizoen zullen bekend maken en we nodigen iedereen uit om aan deze activiteiten deel te nemen. Open trainingen, vriendjesdagen, workshops en een vervolg op de challenges die we eerder hebben gehouden!
Het begin van het seizoen is het beste start punt voor uw kind om te beginnen met Karate!
Meld uw kind vandaag nog aan voor een gratis proefles en zijn/haar passie voor Karate te ontdekken.

Meld je vandaag nog aan voor een gratis Proefles!

Deel deze pagina