Menu

McGregor VS Pacquiao

MMA superster Conor McGregor (32) lijkt zich misschien toch een beetje te vervelen. Eind september 2020 kondigde hij via Twitter aan een gevecht te hebben tegen wereldbekende bokser Manny Pacquiao (41).

Geloofwaardigheid

Alhoewel McGregor zijn boxing skills zeker heeft bewezen aan de wereld in zijn gevecht tegen onverslagen kampioen Floyd Mayweather, waartegen hij het maar liefst 10 rondes wist vol te houden, is het nog maar de vraag of zijn statement 100% betrouwbaar is. McGregor staat er om bekend soms het een ander te roepen. Zo kondigde hij al meerdere keren aan te stoppen met vechten, waarna hij toch weer de ring in stapte, of wist hij gevechten te bevestigen die uiteindelijk nooit zijn gebeurd.

Pacquiao zijn huidige zorgen

Als huidig senator van de Filipijnen schijnt Pacquiao druk bezig te zijn met de strijd tegen COVID-19 en heeft hij op het moment geen gevecht voor ogen.

Gaat het gebeuren?

Zoals het er naar uit ziet staat nog niets vast. Pacquiao zijn team heeft nog geen bevestiging gegeven aan McGregor zijn bericht, maar dit maakt het evenement niet onmogelijk. Al met al zal een ding zeker zijn, als deze twee giganten de ring in stappen kun je een spectaculair gevecht verwachten.

Wil jij ook de mooie wereld van vechtsporten ontdekken, meld je dan vandaag nog aan voor een Gratis Proefles!

Deel deze pagina