Menu

Kickboksen op IJburg!

Wij bieden al jaren Kickboks trainingen aan in Amsterdam. Helaas moest onze vaste trainer stoppen, waardoor ook deze activiteit tijdelijk stil kwam te liggen.

Om ons kickboksgroepje toch ook weer lekker te laten sporten, maken we een doorstart in onze sportlocatie Steigereiland (Amsterdam IJburg).

Voor deze doorstart zijn we nog op zoek naar jou als één van de 10 nieuwe deelnemers (M/V).

Klik daarom nu op de volgende link om je aan te melden voor de speciale kennismakingstraining en kies de eerst beschikbare datum*.

* Tijdens deze gratis kennismakingstraining kan je vrijblijvend en laagdrempelig kennismaken met onze club. Samen sporten is altijd leuker, dus stuur deze pagina dus vooral door naar je vrienden en bekenden!

* Reguliere trainingsdagen: dinsdag- en donderdagavond.

* Kijk ook nog even op onze Actie pagina en maak gebruik van de speciale aanbiedingen!

Alpha gedrag past niet goed bij de prettige sfeer die al onze trainingen kenmerkt. Het doel is juist elkaar te ondersteunen en te stimuleren elke training weer het beste uit jezelf te halen.

Dit is wat je bij ons kan verwachten:

  • Vriendelijke en ongedwongen sfeer!
  • Bekwame trainer met jarenlange ervaring!
  • Gevarieerde en uitdagende trainingen!
  • Verbetering van weerbaarheid en mentale kracht!

En deelnemen kan je natuurlijk op je eigen niveau. Je hoeft dus niet super fit te zijn. Dat wordt je vanzelf wel 😉

Klik hieronder om je aan te melden voor de speciale kennismakingstraining en kies de eerst beschikbare datum. En stuur deze pagina vooral door naar je vrienden en bekenden, want samen sporten is niet alleen gezellig, maar helpt ook nog eens de discipline hoog te houden.

Deel deze pagina