Menu

Evolution Sports Online

Vanwege de Lockdown zijn ook wij weer het nieuwe jaar gestart met Online trainingen. Het blijft best een uitdaging om er een leuke, stimulerende activiteit van te maken, maar aan alle blije gezichten en complimenten achteraf, blijkt dat elke keer toch wel weer goed te lukken!

Wij hebben ervoor gekozen om de Online trainingen aan te bieden voor onze Kids, Junioren en Senioren groepen. Hieronder een paar verslagen van de eerste lesweek van Januari 2021.

Kids Training

De eerste les van het jaar zit er ook weer op voor de kinderen. Online les is toch altijd even wennen. Maar wij vonden het weer erg leuk om de kinderen te horen en te zien…, zweten 😉

We hebben ons deze les vooral gefocust op combinaties. De Kids raakten daardoor zo geïnspireerd en bedachten zelf ook oefeningen. Die hebben we toen ook samen uitgevoerd!

Ook hebben we tijdens de online training een conditie/kracht circuitje gedaan en alle kinderen deden heel stoer non stop mee! Super trotse trainers zijn wij 🙂

Wij vonden het in ieder geval super gezellig met alle Kids die hebben deelgenomen en hopen dat we gauw weer les kunnen geven in de gymzalen.

Geschreven door Melissa

Junioren training

Ook de junioren groepen van Karate-Do en Taekwon-Do hebben woensdag 6 januari samen enorm genoten van de online training. Ondanks de situatie heeft iedereen toch goed de mogelijkheid gekregen om zijn/haar oefeningen door te nemen voor het aankomende examen. Daarnaast is er natuurlijk ook weer volop gezweet!

Met de gezamenlijke les hadden we een lekkere grote groep en was iedereen gemotiveerd bezig om een goede indruk te maken op elkaar.

Het zijn dan wel lastige tijden maar samen staan we sterk en maken we het beste ervan! Ik kijk nu al vol plezier uit naar de training van volgende week!

Geschreven door Pim

Senioren training

Tijdens de gedeeltelijke Lockdown heeft onze nieuwe kickboks trainer Mick al flink wat ervaring kunnen opdoen met het lesgeven voor een camera. Tijdens de eerste trainingsweek van dit jaar, kon hij al die ervaring inzetten om nu een volledige les online te verzorgen.

Vol overtuiging stond hij woensdagavond met alle apparatuur klaar voor de training, zoals hij ook in de zaal zou staan. Met een uitgebreide en gevarieerde les, waarbij zweten weer gegarandeerd bleek, leek het alsof er niets veranderd was. Ook nu weer ging iedereen op afstand lekker los.

Misschien wel door de vreemde periode die wij allemaal tijdens de Kerstvakantie hebben ervaren, had iedereen het juist weer erg gezellig met elkaar en kon het plezier in vechtsport ook weer worden gedeeld.

Toegegeven, dat “plezier” was tijdens de krachtcircuits soms ver te zoeken – maar daar gaven de deelnemers de vakantie en oliebollen maar al te graag de schuld van… 🙂

Deze week was dus ook voor ons weer een mooie start van het nieuwe jaar, waarin we er gezamenlijk voor gaan om ook vanuit huis gewoon actief te blijven deelnemen aan de trainingen!

Samen blijven wij sterk en samen zullen wij ook op afstand sterker worden!

Geschreven door Loet

Interesse gewekt? Neem contact met ons en doe volgende week ook mee!

Deel deze pagina