Menu

Even voorstellen: onze nieuwe Kickbokstrainer!

Stel jezelf eens kort voor: wie ben jij en wat doe jij in het dagelijks leven?

Mijn naam is Mick. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Velserbroek. Vechtsport is een groot onderdeel van mijn dagelijkse bezigheid. Ik volg een sportopleiding om alles van de sport te leren om in mijn trainingen toe te passen. Ik geniet van het lesgeven en straal dat ook uit wanneer ik een training geef!

Wat is jouw (sport)achtergrond en ervaring?

Zelf train ik MMA en wil ik daar ook wedstrijden in gaan doen. In het MMA heb je veel verschillende invloeden nodig uit vele vechtsporten. Hierdoor heb ik ook al veel kickboks ervaring op kunnen doen en wil ik graag al mijn ervaringen delen met mijn deelnemers.

Waarom wil jij trainer worden bij Evolution Sports?

Ik heb een goede ervaring met Evolution Sports. Vriendelijke mensen zowel de mensen in het bestuur van Evolution Sports tot aan de deelnemers en iedereen die er verder bij komt kijken. Als je lid wordt van Evolution Sports kan ik je verzekeren dat je veel nieuwe mensen leert kennen waar je al snel een band mee opbouwt. 

Wat kunnen we van jou en jouw lessen verwachten als nieuwe kickbokstrainer?

Als lesgever zal ik alles op alles zetten om de leden van Evolution Sports niet alleen wat bij te brengen over de techniek van de sport zelf maar zal ik ze ook conditioneel naar een hoger level brengen. Daarnaast is het voor mij belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en mee kan doen op zijn/haar niveau. Zowel voor een recreant of als wedstrijd vechter is het voor mij belangrijk dat je elke les iets nieuws leert, maar vooral dat je het naar je zin hebt.

Welke doelen hoop jij dit seizoen te bereiken met jouw groep?

De doelen die ik dit seizoen hoop te bereiken is dat iedere deelnemer een betere sporter wil laten worden. Op zowel technisch als conditioneel vlak wil ik dat iedereen een betere vechter wordt. Dat kan lastig zijn wanneer je een groep hebt met deelnemers die verschillen in niveau en fitheid, maar ik weet zeker dat het mogelijk is en het voelt voor mij als een soort missie!

Benieuwd hoe Mick iedereen van Kickboksen laat genieten? Meld je dan ook aan voor een GRATIS proefles!

Deel deze pagina